چهارشنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۱:۵۳
ترکیب هنر و رسانه، تحقق جهاد تبیین است

معاون فرهنگی سپاه علی بن ابی‌طالب(ع) قم گفت: رهبر شهید انقلاب، هم تولید هنری و هم انتشار رسانه‌ای را مطالبه کردند و هم‌افزایی این دو حوزه، تحقق عملی جهاد تبیین است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، سرهنگ پاسدار هادی بادینلو معاون فرهنگی سپاه علی بن ابی‌طالب(ع) قم، امشب در جریان حضور در موکب هنر و رسانه در بلوار شهید صدوقی قم، اظهار داشت: ترکیب ظرفیت هنرمندان و فعالان رسانه‌ای، همان مطالبه رهبر معظم انقلاب در عرصه جهاد تبیین است.

وی با اشاره به دیدار فعالان کنگره شهدای استان قم با رهبر شهید انقلاب گفت: حضرت آقا تأکید کردند مفاهیم تمدن انقلاب اسلامی باید با «زبان هنر» به دنیا عرضه شود؛ از جمله تولید فیلم، نمایش، کتاب و آثار تجسمی برای انتقال پیام انقلاب.

بادینلو افزود: رهبر انقلاب بار دیگر در دیدار با دست‌اندرکاران کنگره شهدای استان البرز، ضمن تقدیر از تولیدات فرهنگی آن‌ها، پرسیدند برای انتشار این آثار چه کرده‌اید و چه تعداد از مردم با آن‌ها آشنا شده‌اند.

وی تصریح کرد: آقای شهید هم از ما «تولید» خواستند و هم «انتشار»؛ هنر مأمور تولید مفاهیم ناب انقلاب اسلامی است و رسانه مسئول انتشار گسترده آن‌هاست.

بادینلو خاطرنشان کرد: اگر تولید هنری و انتشار رسانه‌ای در کنار هم قرار گیرند، جهاد تبیینی که حضرت آقا از ما خواسته‌اند، همچون نسیم بهاری در جامعه گسترش می‌یابد و زمینه رشد و خدمت همگان را فراهم می‌کند.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha